Ананасът е невероятно вкусен и здравословен тропически плод, богат на ензими, витамини и антиоксиданти, които предпазват клетките от вредните ефекти на свободните радикали. Ензимите в ананаса действат и като естествено обезболяващо средство.
Морска храна с ниско съдържание на мазнини, богата на цинк и мед.
Състав: калмари дехидратирани (26%), тиква (20%), червена леща (15%), течно растително нишесте (14%), калмарен протеин * (10%), сос от сьомга * (5%), колаген * (4 %), глюкозамин (1,5%), сушен ананас (1%), масло от сьомга (1%), хондроитин сулфат (1%), босвелия серрата (0,5%), фулвокиселина (0,5%), минерали, мембрана на яйчната черупка 0,1%), екстракт от зеленоуста мида (0,1%), екстракт от пъпеш (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA – 122 инактивирани (15×109 клетки / кг). * хидролизиран
Аналитични съставки: суров протеин 30,0%, сурови мазнини 4,5%, влага 17,0%, сурова пепел 5,0%, сурови влакна 0,8%, калций 1,0%, фосфор 0,8%, натрий 0,8%, омега 3 0,35%, омега 6 0,4%
Хранителен състав: витамин С (3a312) 500 mg. С одобрени от ЕС консерванти: лимонена киселина (E 330), DL-ябълчена киселина (E 296).
Енергия: 3 215 kcal / kg