Коренът от джинджифил има противовъзпалителни и антибактериални свойства, които помагат за поддържането на ефективен метаболизъм, а също така предпазва тялото от възпаления, като същевременно осигурява основата за здрава имунна система.
Висококачествен, лесно смилаем хипоалергенен протеин и източник на аминокиселини и незаменими мастни киселини.
Състав: дехидратирани от насекоми (26%), тиква (20%), червена леща (15%), течно растително нишесте (14%), сьомга протеин * (10%), сос от сьомга * (5%), колаген * (4 %), бирена мая (2%), изсушен джинджифил (1%), масло от сьомга (1%), фулвова киселина (0,5%), полифеноли и флавоноиди (0,2%), юва от Мохаве (0,2%), манан- олигозахариди (0,2%), минерали, фрукто-олигозахариди (0,1%), екстракт от пъпеш на пъпеш (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA – 122 инактивирани (15×109 клетки / кг). * хидролизиран
Аналитични съставки: суров протеин 27,0%, сурови мазнини 6,0%, влага 17,0%, сурова пепел 3,5%, сурови влакна 1,0%, калций 0,9%, фосфор 0,6%, натрий 0,4%, омега 3 0,2%, омега 6 0,4%.
Хранителен състав: витамин С (3a312) 300 mg. С одобрени от ЕС консерванти: лимонена киселина (E 330), DL-ябълчена киселина (E 296).
Енергия: 3 320 kcal / kg